jongleren
enlarge

Verrijkingen zijn altijd wederkerig

Evaluatie van de laatste training jongleren met hoogsensitiviteit

“Zoals muziek de stilte is tussen de noten, is deze training een stilte geweest in het leven als hsp'er. Het was een ontdekkingsreis om de naïeve openhartigheid van het kind in jezelf terug te vinden, om een innerlijke visie te delen en het te bevrijden van alle zwarte gaten die het verstikken. Het warm gevoel van schoonheid die hiermee bereikt wordt is ontwapenend, het is een kracht die je van nu af aan meedraagt.
Het leven als hsp'er is een kunst. En zoals Claude Debussy ooit zei: Kunst maakt regels, maar regels maken geen kunst.” A.L.

 

“Een mooie afwisseling tussen relaxatie, techniek, discussie en achtergrond. Jezelf nog niet iets beter leren begrijpen, aanvaarden en koesteren in een gezellige, veilige haven. De basis om vol vertrouwen en nieuwe kracht je pad verder te bewandelen. We proefden van heel veel zaken in korte tijd, maar de structuur zorgde ervoor dat het zeker niet te overweldigend was.

Ik was blij verrast met de wisselwerking die er ontstond tussen ons. Andere personen kunnen hele rake dingen zeggen, herkenbare dingen waardoor je je ten eerste al weer wat minder 'alleen' voelt en ook echt wel bijleert.” G.

“Het was een super weekend dat mij altijd gaat bijblijven. Ik heb er niet alleen veel van bijgeleerd, maar ook nieuwe vrienden gemaakt.  Proficiat!” E.

 “Na afloop terug in de ‘wereld’ stappen voelt als het einde van de grote vakantie en terug naar school gaan… onwennig, bekend maar toch is er iets anders,…” A.V.

Heb je goeie herinneringen aan de training? 

“Zeer zeker, ik kan niet wachten tot de volgende!” A.L.

“Daarvoor heb ik vier blaadjes nodig, goeie herinneringen en een goed gevoel neemt veel plaats in.” A.V.

Voel je bepaalde veranderingen bij jezelf?

 Ik merk dat ik sneller bepaalde gevoelens of situaties van op afstand ga bekijken en rapper ga analyseren, kijken wat ik nodig heb, wat het onderliggend gevoel is, …” G.

Ja! Ik ben zelf precies meer tot rust gekomen. Ook in moeilijke momenten kan ik meer relativeren a.d.h.v. de geziene oefeningen. Ook anderen heb ik al onbewust geholpen zeggen mijn pa en ma J.” E.                                              

Doe je nog bepaalde aangeleerde oefeningen? 

“Ja, ochtend- en avondritueel probeer ik echt wel zoveel mogelijk in te bouwen. Ook op drukke plaatsen pas ik nu de tel-oefeningetjes toe. Helpt echt.” G.

Heb je je schriftelijke cursus nog in de hand genomen? 

Ja, al meerdere malen. Hij ligt op mijn nachtkastje. Relaxoefeningen, ‘rampenplan’, ‘loslaten’,… de lach voor de spiegel doe ik elke dag.” E.

Wat vond je minder goed aan de training? 

“Het is zo goed als onmogelijk om dit te zeggen, er was voor elk wat wils, dus dat maakt de training net goed!” A.L.

 

Vrije opmerkingen:

“Ik heb met volle teugen genoten. Het voelt aan als thuiskomen, familiegevoel. Eindelijk begrip en gelijkgestemden, geen oordelen,…” A.V.


 

Verrijkingen zijn altijd wederkerig

Daarom onze oprechte dank en bewondering voor alle verscholen talenten en vooral voor het uitbundig enthousiasme!                                                   

Katri en Adelheid


 

Tel. 0486 29 17 27       katriwildemeersch@hotmail.com         www.all-coaching.be

©  Copyright  2012-2022  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.