Wat we doen

All Coaching biedt op professionele manier diverse vormen van hulpverlening en begeleiding: therapie, consulting, coaching, training, bemiddeling, workshops, projectwerking.

Wenst u efficiënter te functioneren, uw relatie te verbeteren, gezonder te leven,
tot rust te komen, trauma's te verwerken, beter om te gaan met uw gevoeligheid,
uw kind beter te begrijpen, de juiste keuze te maken,...
dan vindt u bij ons een op maat gemaakte coaching.

Omdat All Coaching vanuit de holistische mensvisie vertrekt voorziet ze een brede waaier aan hulpverlening, begeleiding en vorming. Het holisme bekijkt de mens als een onderdeel van het groter geheel en ook elk onderdeel van deze mens is met elkaar verbonden. Daarom hebben wij oog voor zowel de mentale, sociale, psychische, filosofische of religieuze en fysische gezondheid van elke mens.

All Coaching voorziet in traditionele hulpverlening en staat ook open voor alternatieve begeleidingen. All Coaching werkt zowel curatief (wanneer er reeds problemen zijn) als preventief (om problemen te voorkomen).

Omdat hulp krijgen niet saai hoeft te zijn en alle vormen van zelfontplooiing  aantrekkelijk zouden worden creëerde All Coaching een uniek kader met maximaal Thuisgevoel.

All Coaching huisvest een Therapeutisch Centrum, een Gezondheidsbureau en een Alternatief Trefpunt

Bij een vraag voor coaching, begeleiding, hulp of advies wordt een eerste kennismaking op afspraak voorzien. Deze maakt deel uit van de intake waar samen het probleem bekeken wordt, de factoren die het probleem beïnvloeden en de potentiële mogelijkheden. Daarna worden oplossingen en oplossingsstrategieën besproken. U kiest en beslist verder over de weg die u wilt volgen en de hulp die u daarbij wenst in te schakelen.

Indien u een afspraak wenst te maken kan u hier klikken voor de contactgegevens.

De manier van werken is wetenschappelijk onderbouwd,
het kader waarin is vernieuwend.

Twijfelt u of u bij ons terecht kunt?
Contacteer ons!

©  Copyright  2012-2022  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.