home>Alternatief_Trefpunt>Vernieuwde Coaching>Verhogen Intuitieve intelligentie
intuitieve intelligentie
enlarge
Foto: www.saarandjohanna.com

Verhogen intuïtieve intelligentie

Bij intuïtieve intelligentie is het net zoals bij alle andere vormen van intelligentie en ‘aangeboren talenten’. Je hebt er veel van of minder, maar wees gerust iedereen heeft intuïtie. De vergelijking kunnen we doortrekken:  je kiest ervoor of je veel met deze talenten doet of niet.  Gezien intuïtie in onze maatschappij niet al te hoog aangeschreven stond, hebben helaas weinigen deze gave extra ontwikkeld. Jammer want intuïtie is je beste raadgever bij moeilijke beslissingen.

Intuïtie is een vorm van ‘innerlijk weten’. Het komt als een ‘ingeving’ en is niet het resultaat van een redenering. Alhoewel het in verband staat met ons onderbewuste kunnen we het voorlopig nog maar enkel thuiswijzen in de mystieke wereld. Het is een benaderingswijze dat voortkomt uit een ruimer bestaansniveau.

Velen onder ons willen deze gave nu wel ontwikkelen!

Bij ons Alternatief Trefpunt kan je terecht om deze vermogens verder te ontwikkelen, want iedereen kan immers door oefening deze aanzienlijk verhogen.

Je leert te leven vanuit het hart. Je leert gevoelens die je intuïtie kunnen blokkeren, zoals angsten, verdriet, vreugde, e.a. te onderscheiden om een objectiviteit te creëren die je intuïtieve boodschappen niet langer hinderen.  Je leert deze  ingevingen herkennen en aanmoedigen.

Het is niet de bedoeling ratio te weren uit je leven, integendeel we streven een innerlijke harmonie na waar logica en intuïtie, bewuste en onderbewuste, wetenschappelijk- en mystiek denken, hand in hand deel uit mogen maken van onze werkelijkheid.

©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.