Katri Wildemeersch

Katri

 

Het woord ‘gewoon’ past niet in de beschrijving van deze dame. Reeds als baby was zij een buitengewoon communicatief kind en hoe verder zij zich ontwikkelde hoe opvallender haar eigengereide manier van zijn en denken werd. Heel snel bleek Katri over een opmerkelijk wetenschappelijk inzicht te beschikken

Ze was een grappig kind. Aan amper 9 maanden oud liep ze en geen wieg of bed was veilig, overal brak ze uit en als een wervelwind veroverde ze de wereld. Alhoewel superdynamisch kon ze ook heel verlegen zijn.  Ze had een heel sterk rechtvaardigheidsgevoel en reeds als kind kwam ze op voor de minderbedeelden, hielp ze zieken, liet ze hondjes van bejaarde dames buiten en als het van haar afhing dan was de wereld al 10 maal hervormd nog voor ze begon te puberen. Als jongste telg van een fijn gezinnetje waar vader schoolhoofd en dorpsnotabel was, mama verpleegster en toonbeeld van hulpvaardigheid had ze de taak gekregen om als een schoolvoorbeeld te leven. En al kon ze zingen als een engeltje, ze floot ook als een kwajongen. Waar ze voorbestemd was om rechten te studeren, ging ze haar eigen gang en schreef  zich in voor een sociale opleiding. Alhoewel geliefd, ook wat gevreesd, wees ze op alle hiaten in de hulpverlening en kon geen onderzoek onbeschadigd haar kritisch oog passeren. Had Katri de inzichten en mogelijkheden om dingen anders te zien of te veranderen, dan was het wel steeds in de positieve richting.

Als je haar vraagt wat ze reeds gepresteerd heeft in haar leven lacht ze bescheiden “Ikzelf? Ik denk dat mijn gave vooral is het aanzetten van iedereen rondom mij om grootse dingen te doen. Ik ben gewoon een grote katalysator”.

Toch richtte ze meerdere v.z.w.’s op, creëerde ze samenwerkingsverbanden, stichtte ze creatieve-, educatieve- en weldadigheidsorganisaties. Opmerkelijk gelooft zij heilig in de kracht van ieder mens en is ze dan ook de eerste om hun mogelijkheden aan te moedigen.

Professioneel onderscheidt zij zich door haar eeuwige drang alles in de ruimste zin van het woord te bekijken. Als holistisch denker is het dan ook niet verwonderlijk dat zij alle branches met elkaar probeert te verbinden en dat zij denkt in termen van ‘en-en’ in plaats van ‘of-of’. Met de oprichting van All Coaching ziet Katri een droom in vervulling gaan: op verantwoorde, wetenschappelijke en alternatieve wijze de mens begeleiden naar een innerlijke en universele harmonie.

Katri is ook de trotse mama van vier twintigers. Waar de jongste telg, Maximiliaan zijn heil zoekt in de rechten, zochten Alexander, Cassandra en Helena hun plaatsen in ‘brein’-gerelateerde disciplines. Genetisch of opvoeding? Ze kozen ervoor artsen te worden en specialiseren zich respectievelijk in neurochirurgie, psychiatrie en neurologie.

Naast haar uitgesproken interesse in de mensheid en het universum, waar ze niet over uitgelezen raakt, hebben al haar hobby’s een creatieve inslag, zoals het creëren van workshops en cursussen, het oprichten van verrijkende initiatieven, schrijfsprokkels, binnenhuisinrichting.

Dieren zijn haar naaste gezellen en vol toewijding volgt zij haar ouders op in hun oude dag.

Als het te druk wordt trekt zij zich terug in de natuur van onze Ardennen.

Haar lijfspreuk is: ‘Je kan nooit wijs genoeg zijn, je kan nooit genoeg van het leven houden, je kan nooit genoeg weten, je kan nooit enthousiast genoeg zijn… maar als het eindpunt van dit leven komt zal ik danken omdat het meer dan genoeg mocht zijn!’

Huidige functies en curriculum

©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.