biorelaxatie
enlarge
Foto: Saar Tanghe

Biorelaxatie

Biorelaxatie beoogt een permanente en natuurlijke ontspanning, daarom is biorelaxatie meer dan eventjes na het werk wat ontspannende oefeningen te gaan doen. Het menselijk ritme bestaat uit een gezonde afwisseling van actieve en passieve momenten. Dat evenwicht is een permanente noodzaak. Het is dus nodig dat men ontspant terwijl men inspanning levert en dat men zich enigszins inspant terwijl men ontspanning neemt.

Een gezonde mentaliteit is daarbij uiterst belangrijk. De biorelaxatie kan ook oefeningen aanbieden als hulpmiddelen om het natuurlijk ritme te herstellen. Ontspanningstechnieken die  werken op fysiek en mentaal niveau worden, volgens persoonlijke nood, aangeboden. Ademhalingstechnieken, suggestietechnieken, biomeditatie, eutonie, de Alexander-methode, heilgymnastiek zijn er enkele van.

All Coaching biedt  een individuele coaching aan waarbij de persoon een eigen stress- en ontspanningsmanagement ontwikkelt.

All Coaching kan ook cursussen voor kleine groepen organiseren. De ontspanningscursus legt vooral de nadruk op het leren ontspannen in alle omstandigheden en dit op natuurlijke wijze. Er wordt zowel aan inzicht gewerkt als geoefend. Er worden meerdere korte en natuurlijke ontspanningstechnieken aangeleerd en er wordt gestreefd naar een synchronisatie tussen geestelijke en lichamelijke ontspanning.

All Coaching organiseert sedert 2014 combinatieavonden biorelaxatie/meditatie  


 
©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.