Bachbloesems
enlarge

Bachbloesems

Bloemen met genezende krachten: het bestaat!

Bachbloemen of de bloemenremedies van  dokter Edward Bach zijn gekend voor hun natuurlijke werking. Volgens dokter E. Bach is ziekte het eindstadium  van een dieper liggende stoornis in de gemoedstoestand en geesteshouding van de mens. Er moet niet alleen aandacht geschonken worden aan de ziekte, er moet ook vooral aan de onderliggende oorzaak gewerkt worden. De Bach-bloemenremedies pakken de oorzaken van disharmonie aan en herstellen het evenwicht op de verschillende bewustzijnsniveaus (bewuste, onderbewuste en onbewuste niveau). Ze beïnvloeden op natuurlijke wijze ons vermogen tot zelfgenezing en verstevigen de harmonie tussen ons lichaam en onze geest.

38 Bach Bloesem Remedies, plantenbloesems en zuiver bronwater, vormen de basis voor de samenstelling van het preparaat dat wij op jouw maat maken, rekening houdend met jouw persoonlijkheid, jouw context en jouw probleem.

Bachbloemenremedies worden aangewend  bij allerlei ongemakken of onvermogen. Denk daarbij aan  vermoeidheid, verdriet, onzekerheid, twijfel, concentratieproblemen, moeilijke beslissingen, stress, angsten… Bachbloemen worden ook vaak gebruikt voor het verbeteren van intermenselijke relaties.

De Bachbloemen zijn volledig onschadelijk en kunnen gerust in combinatie met andere medicatie genomen worden.

Een stukje wonder der natuur, wonderlijk aangewend!

©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.