home>Gezondheidsbureau>Gezondheidsadviezen>Gezonde voedingsadviezen
gezonde voedingsadviezen
enlarge

Gezonde voedingsadviezen

Om gezond door het leven te gaan is het van het grootste belang dat we steeds opnieuw levenskracht kunnen opdoen en dit op een natuurlijke, bio-energetische manier.  All Coaching helpt je daarbij.

Het Gezondheidsbureau verschaft algemene en specifieke informatie met betrekking tot eetgewoonten en eetgedrag. Ze brengt inzicht bij emo-eten, comforteating, lijngericht eetgedrag, valkuilen bij het diëten e.a. Daarnaast verstrekt ze adviezen met betrekking tot een natuurlijke en gezonde voeding. 

Samen met jou stellen we je verlanglijstje op: meer energie hebben, afslanken of  een ander dieet volgen, gezonder leven, e.a. Daarna maken we samen een studie over jouw voedings- en levensgewoontes, bepalen we, indien gewenst, jouw temperament ook volgens de vier elementenleer om tot een verantwoord  totaalconcept te komen. Het is belangrijk dat jij achter de adviezen staat, dat jij ze hebt helpen kiezen, dat de te nemen stappen haalbaar zijn en ja zelfs aangenaam. 

De voedingsadviezen kunnen facultatief ondersteund worden met natuurlijke remedies, voldoende aangepaste beweging, al dan niet met oefenschema’s en bewegingscoaching. En laat ons vooral ook niet vergeten te streven naar het juiste evenwicht tussen in- en ontspanning.


 
©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.