water
enlarge
Foto: Saar Tanghe
vuur
enlarge
Foto: www.bart-degrande.be

Temperamentenleer

Weet jij hoeveel aarde-, vuur-, lucht- en waterelement jij in je hebt? Ken je de positieve en negatieve kwaliteiten van elk element? Ben jij een mengtype? Welk type is je partner of je vriendin dat het zo goed klikt tussen jullie? Waarom lukt het maar niet om met je buur of je zus op één golflengte te geraken?

De typologie van de vier temperamenten is een wegwijzer naar persoonlijkheidskennis. Het is een duidingstechniek die in de natuurgeneeskunde gebruikt wordt om verbanden te leggen tussen een persoonlijkheid, een temperament en ziekte. Deze typologie werd geactualiseerd volgens de moderne genetica, psychologie en wordt nu als natuurwetenschappelijke methode gewaardeerd.

De temperamentenleer biedt ons inzicht in ons eigen temperament en onze persoonlijkheid. Het is een prachtig instrument om op zoek te gaan naar de diepere oorzaken van problemen. Maar er hoeven vooral geen problemen te zijn om aan onszelf te willen werken. De vier elementenleer is een hulpmiddel om bepaalde kwaliteiten te verhogen en om tot een evenwichtig temperament te komen.

Welkom in de wondere wereld van het vuur, de lucht, het water en de aarde.


enlarge
Foto: Saar Tanghe
enlarge
Foto: Saar Tanghe

©  Copyright  2012-2021  -  www.all-coaching.be  -  Alle rechten voorbehouden  -  (email webmaster)
Site door www.pamabiz.be: Wij maken professionele websites voor elk budget.